Skip to main content

Wat is de NOT?

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.
Het thema van dit jaar is; De sleutel voor beter onderwijs. Op de NOT ontmoet je onderwijs collega's en doe je inspiratie op door sprekers en bij workshops. Naast alle exposanten vind je op de NOT een aantal pleinen met een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave.

Voor wie is de NOT?

Leerkrachten, ICT-coördinatoren, bestuurders en eigenaren of medewerkers van kinderopvang.

Relatieavond

Op woensdagavond 23 januari is er voor het eerst een avondopening van de NOT. We nodigen je graag uit voor ons speciale avondprogramma op onze stand (hal 2, D026). Het programma duurt van 19.00 - 20.30 uur, waar je onder genot van een hapje en een drankje twee sessies kunt bijwonen. Kom je ook? Scroll naar beneden om je gratis aan te melden.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk zijn wij ook weer aanwezig met een stand op de NOT. Onze stand is opgedeeld in drie ruimtes waar je kunt beleven, uitproberen en je laten inspireren! Onze Cloudwise Academy verzorgt door de hele dag heen verschillende sessies die je bij kunt wonen. Laat je bijpraten over devices, handige apps voor in de klas, adaptief leren en andere ICT-onderwerpen. Zo kun je denken aan:

● Werken met Chromebooks in de onderbouw
● Hoe ga je aan de slag met adaptief leren?
● Ben jij al klaar voor VOIP als ISDN stopt?

Wil je zelf de Chromebooks of ons COOL platform uitproberen? Dat kan in onze probeerhoek. Klik lekker zelf, druk op alle knopjes en uiteraard lopen we rond om al je vragen te beantwoorden. Ook geven we elke dag een presentatie over digitaal leren en werken in de cloud. Zo ben je na het bezoek aan onze stand op de NOT weer helemaal up-to-date over de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied.

Je vindt ons in hal 2, stand D026.

Registreren is gratis!

Het is gratis om de NOT te bezoeken. Je moet je van te voren wel even online registreren.

Locatie en tijd

De NOT vindt plaats van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event kent dit jaar voor het eerst een avondopening. Deze vindt plaats op woensdagavond.

Dinsdag 22 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 23 januari 2019 | 10.00 – 20.30 uur
Donderdag 24 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 25 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 26 januari 2019 | 10.00 – 16.30 uur

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Support