Skip to main content

We communiceren de laatste tijd veel online, ook op school. Helaas heb je dan niets aan die leuke beloningsstickers die in je laatje liggen. Onze oplossing: digitale complimentenstickers! 

Wist je dat het 1 maart Complimentendag is? Dat leek ons een mooie aanleiding om deze stickers te ontwerpen. Natuurlijk kun je die de rest van het jaar ook gebruiken. Daarmee vrolijk je je berichten op en geef je je leerlingen een extra boost voor de dag. Geef je dus feedback op een schrijfopdracht in een digitaal document of stuur je een berichtje via de chat of mail naar je leerlingen: stuur een complimentensticker mee!

Download stickerpakket

Hoe werkt het?
Download hierboven het zipbestand of de losse afbeeldingen. Werk je in Google Drive dan kun je ze ook gewoon terugvinden in je ‘Gedeeld met mij’ Drive.
Pak het zipbestand uit (dat doe je zo op je Chromebook of Windows device). Je zult zien dat er 15 losse afbeeldingen in de map zitten. Het handigst is om deze bestanden in een logische map te zetten op je (One)Drive. Tijd voor een compliment? Voeg ‘m toe als afbeelding in je document, presentatie, opdracht of mailtje!

Support