Skip to main content

De Job


Ben jij een expert op het vlak van ICT Support die alle kneepjes van het vak kent? Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe technische problemen die eigenlijk gisteren nog moesten worden opgelost? Word dan Support Medewerker bij Cloudwise! Zo draag je steentje bij aan het onderwijs, waardoor onze klanten probleemloos in de cloud kunnen werken.

Als ICT support medewerker verleen je support aan de eindgebruikers van ons leerplatform COOL. De problemen die zij ondervinden, lopen erg uiteen. Hierdoor is het van groot belang dat je brede interesse en kennis hebt op het gebied van ICT, met name Cloud Computing en Google Apps. Met jouw technische kennis bied je bovendien ondersteuning aan eerste- en tweedelijns collega’s bij het oplossen van complexe vragen en problemen. Wij streven naar een Support afdeling met zo divers mogelijke kennis. Jouw rol hierin is cruciaal.

Zo leg je aan vrienden uit wat je doet


● Aannemen, vastleggen en oplossen van vraagstukken op cloud-, werkplek- en serverniveau.
● Oppakken van complexe ICT problemen.
● Zorgen dat de beheerhandelingen verlopen volgens de afgesproken procedures en processen.
● Vaststellen van problemen en deze tijdig escaleren voor een proactief beleid.
● Je biedt ondersteuning aan klanten op het gebied van Google Apps, Chromebooks, ons eigen COOL portaal, servers, werkplekken, switches, firewalls printers en routers.
● Aandragen van voorstellen om het serviceproces te verbeteren.
● Het opstellen van werkinstructies en procedures.

Dit ben jij!


● MBO werk- en/of denkniveau.
● Bij voorkeur heb je al wat jaren ervaring in een soortgelijke rol.
● Aantoonbare ervaring met hardware/ technische support.
● Het is een pré als je ervaring hebt met: Google Apps, ChromeOS, Microsoft producten als Windows 10, Windows Server en Terminal Server, DHCP, DNS, LDAP, ITIL en Active Directory.
● Het is een pré als je kennis hebt van Azure/Amazon AWS/Google Cloud Platform, Cisco, Sonicwall, Vmware Vsphere of hyperV, Applicatie virtualisatie (app-v/xenapp/spoon), en Office 365.
● Je herkent jezelf in: geduldig, proactief en klantgericht.
● Oplossingsgericht en stressbestendig.
● Je bent ICT minded: leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe technologie.
● Doortastend en communicatief vaardig.
● Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

En dit is Cloudwise


Wij zijn Cloudwise. Een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met ondernemende, vriendelijke, sociale en fijne collega’s. We zijn eigenlijk best wel trots op hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud. We willen leerkrachten en leerlingen kennis laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! Onze focus: klanten blij maken, ook als we er een stapje extra voor moeten zetten.

Je komt te werken in een jong en collegiaal team. De werkomgeving is informeel. Collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Tussen de bedrijven door worden er gezellige activiteiten met elkaar gedaan, zoals tafelvoetbal, lunchen, vrijdagmiddagborrels of een spelletje op de Switch. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Cloudwise een 8.7 geven voor werksfeer en zelfs een 9 voor de mate waarin zij trots zijn om voor Cloudwise te werken.

Wat we jou bieden


● Een financieel gezonde onderneming die recent voor het vijfde jaar op rij beloond is met een FD-Gazelle Award.
● Unieke werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn.
● 25 vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek.
● Een salaris dat matcht met je ervaring en kennis.
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
● Volop doorgroei mogelijkheden doordat we onstuimige groei verwachten de komende jaren.
● Opleidingsmogelijkheden, afhankelijk van jouw en onze behoefte.
● Winstdeling op basis van winst, die je kunt omzetten naar certificaten van aandelen en tadaaaa: je wordt mede-eigenaar van Cloudwise!

Word ook een Cloudwiser!


Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct via de knop ‘solliciteer nu!’ onderaan deze pagina. Nog wat minder ervaring maar wel een achtergrond in ICT en leer je graag nieuwe dingen bij? Ook dan kun je solliciteren want wij zoeken ook mensen voor onze 1elijns helpdesk!

Wil je nog wat meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Mariëlle via marielle@cloudwise.nl of bel naar tel. 085- 2736124.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu!
Support