Skip to main content

Wat is COOL?

Eén online leerplatform waar leerlingen hun werk kunnen vinden en makkelijk naar apps van uitgeverijen en ander educatief materiaal kunnen doorklikken. Ze krijgen een overzicht van al hun digitale materialen, maken hun opdracht online en krijgen digitaal feedback van de leerkracht.

Het COOL platform werkt heel intuïtief: kinderen hebben het zo door! Dankzij de koppeling met je leerlingadministratiesysteem zoals ParnasSys zijn de juiste leerkrachten aan de juiste groepen gekoppeld. Bekijk in de video hiernaast hoe de Johan Frisoschool dagelijks met COOL werkt.

Op zoek naar info over leren op afstand? Bekijk hier onze Google Site vol met informatie, stappenplannen, handleidingen en templates van Cloudwise en onderwijscollega’s.

Gratis COOL gebruiken

Veel scholen zijn door de huidige omstandigheden genoodzaakt om op korte termijn met een leerplatform te starten. Wij bieden hen nu de kans om gratis het COOL platform te gebruiken tot het einde van het schooljaar. Dat betekent geen licentiekosten voor jouw school.

Wil je ook verder kunnen met afstandsonderwijs? Liever vandaag dan morgen? Klik op onderstaande knop en vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb interesse!
Support