Skip to main content

Denk je erover na om de studie- of voorlichtingsdag online te houden?

Wij kunnen je helpen!

Grote kans dat het geven van een online studie- of voorlichtingsdag nieuw voor je is, waardoor je voor andere uitdagingen komt te staan. Zoals: hoe kunnen alle medewerkers één online vergaderruimte gebruiken zonder dat dit zorgt voor vastlopende computers? Naast het regelen van techniek, denken we vanaf dag één mee over de invulling van je programma.

We helpen je graag verder! Laat je gegevens hieronder achter, zodat we jouw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een prachtig voorbeeld van een online studiedag van SPCO
“Een online studiedag voor 270 mensen met meerdere externe sprekers en veel mogelijkheden om gedurende de dag met verschillende mensen in overleg te gaan’. Als SPCO Groene Hart organiseren wij elke 2 jaar een inspirerende studiedag voor alle medewerkers. Al snel werd duidelijk dat dit door de corona-maatregelen anders aangepakt moest worden. Anders, maar nét zo inspirerend en van dezelfde kwaliteit die wij als stichting gewend zijn. Om dit ambitieuze doel te bereiken, hebben wij de hulp van onze ICT-partner Cloudwise ingeroepen. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat dit de juiste keuze was. Cloudwise dacht actief met ons mee, kwam met goed werkende, technische toepassingen en creatieve oplossingen. Gedurende het hele proces bleef Cloudwise proactief en alert, wat voor ons als opdrachtgever erg prettig werken was. We hebben deze klus echt sámen geklaard en zijn erg tevreden met het fantastische resultaat. Cloudwise – in het bijzonder Chantal Klok – zeer bedankt voor jullie ondersteuning bij dit prachtige event!” – Marjan van Wijk, SPCO Groene Hart

Support