fbpx Skip to main content

Acer Chromebook Tab 10

De Chromebook Tab 10 is de allereerste Chrome tablet, ontwikkeld door Acer. De tablet draait volledig op het besturingssysteem ChromeOS van Google.
Ga aan de slag met de Google apps uit de Google Workspace for Education omgeving of met de honderden Android apps uit de Play Store.

Alles van een Chromebook, maar dat in een tablet

De Tab 10 is een nieuw device dat speciaal ontwikkeld is voor het onderwijs. Met zijn handzame model, is de tablet makkelijk te gebruiken in de klas. De les kan snel beginnen omdat de tablet binnen 5 seconden opstart. De 2 camera’s op de tablet bieden leuke mogelijkheden voor projecten binnen en buiten de klas. Ook kun je aan de slag met de honderden leerzame Android apps uit de Play Store. Laat leerlingen schrijven en tekenen met de handige stylus pen die standaard bij de tablet geleverd wordt.

Aan de slag met de tablet in de klas

Kleutermeester Sander krijgt vaak vragen van collega’s over hoe je Chromebooks en tablets in de klas kunt gebruiken.  Samen met Sander hebben we gezocht naar leuke en leerzame lesideeën. Uiteindelijk hebben we 10 lesideeën verzameld in een download waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Vul je gegevens in en ontvang direct de download “Aan de slag met Chromebooks in de onderbouw”van Meester Sander in je mailbox.


  Tab 10 bij jouw in de klas

  Enthousiast geworden over de Tab 10? Ze zijn nu ook in actiebundels verkrijgbaar! Dan heb je gelijk alles wat je nodig hebt in één groepspakket: tablets, beschermhoezen en licenties. Handig!

  Actiebundel 5 stuks
  5x Acer Chromebook Tab 10
  5x Shock proof beschermhoes
  5x ChromeOS licentie
  Gebruiksklaar afleveren

  Prijs: € 1.999 incl. BTW

  Bestellen >>

  Actiebundel 10 stuks
  10x Acer Chromebook Tab 10
  10x Shock proof beschermhoes
  10x ChromeOS licentie
  Gebruiksklaar afleveren

  Prijs: € 3.899 incl. BTW

  Bestellen >>

  Support