Skip to main content

Onlangs kwamen twee leerlingen van het Calvijn College, samen met hun begeleider, langs op kantoor. De leerlingen wilden zich oriënteren op de beroepen accountmanager en developer. Daar konden we ze wel bij helpen! Dit vonden ze er zelf van:

Wat doet een accountmanager?
We werden hartelijk ontvangen door iemand van Marketing/Communicatie. Zij legde ons uit hoe cloudwise is ontstaan en voor welke dingen zij staan. Vervolgens gingen gingen we praten met een accountmanager. Hij vertelde ons over wat hij allemaal doet als accountmanager. Ons viel het op dat de accountmanager geen harde (koude) acquisitie deed naar scholen toe. Hij gaat naar beurzen om contact te maken met nieuwe klanten. Verder bezoekt hij onderwijsinstellingen die zelf interesse tonen en vertelt hun over Cloudwise en het COOL portaal. Het lijkt ons afwisselend werk maar denk niet dat wij dit in de toekomst gaan doen.

Ik word developer!
Vervolgens kwam een van de developers langs om te vertellen wat hij zijn baan inhoud. Dat was heel erg interessant voor ons. Hij vertelde vooral dat je dingen moet doen wat je leuk vindt en niet om het geld. Hij liet ons zijn werkwijze zien op de computer en dat was heel erg interessant. Zo vloog de tijd voorbij. We willen Cloudwise bedanken voor het bezoeken van hun bedrijf.

Een van de leerlingen: ´´Ik ga definitief als developer werken maar moet dan wel flink aan de slag om de studie te halen. Cloudwise heeft mij echt geholpen om die keuze te maken.”

Leave a Reply

Support