Skip to main content

Heb jij het paasei gevonden in het COOL portaal? Voor Pasen verstopten we een ‘easter egg’ in ons platform. We kregen wel 2.000 reacties binnen van iedereen die dacht een eitje gevonden te hebben.

Op het spel stond 10 keer een compleet paaspakket voor de hele klas. Daarin zit heel veel lekkere chocolade eitjes, een vogelhuisje en vogelvoer. Met de ‘random number generator’ van Google hebben we willekeurig 10 winnaars gekozen. 

Waar was het ei?
Naast veel goede antwoorden, kregen we ook andere (creatieve) antwoorden binnen. Zo werd het ei vaak gezien in de tegel van Taal Actief. Ook was het sommigen wel opgevallen dat ‘Cloudweise’ verkeerd was geschreven, maar niet dat er een paasei verscheen als je er met je muis op ging staan!

Zoveel reacties
Voor ons was het echt smullen: zoveel leuke berichtjes! Deze reacties vonden we zelf wel grappig:

“Mogen meesters ook mee doen? Zo niet dan ga ik mijn klas heel hard stimuleren tussen de Cito-toetsen door.”

“Het was DE wedstrijd voor de mei-vakantie wie de easter egg het eerst binnen ons team had gevonden. Twee dagen volop leut (en STRIJD) hierom gehad. Gillende leerkrachten toen hij was gevonden! Jullie hadden erbij moeten zijn.”

“De opdracht om aan de slag te gaan met Squla is er niet van gekomen, omdat ze meteen op zoek gingen naar het ei. Het duurde ongeveer 20 seconden. Ze hebben me de hele ochtend lastiggevallen met de vraag of ik het wel echt op zou sturen vandaag, want meedoen kan nog maar tot morgen!”

“Wij hebben het eitje gevonden hoor (links onderaan). Wij zullen niets doorvertellen, want wij winnen zelf heel graag het paaspakket.”

“Ik heb die ei gevindt niffo’s.”

“Haha gevonden hopelijk win ik een prijs want daarom doe ik mee natuurlijk ik wil een prijs ik eis een prijs.”

“Dat was een leuke weektaak opdracht!”

“De leerlingen van groep 6A hebben het easter egg gevonden. Toevallig leren we bij spelling woorden met eitje ei. Dus dat Clouseise ineens met een ei geschreven werd, viel wel op hoor. In de bijlagen drie printscreens als bew’ei’s.”

Winnaars
Een aantal winnaars hebben hun prijs al vol enthousiasme in ontvangst genomen:

Join the discussion 29 Comments

Leave a Reply

Support