Skip to main content

De lente is weer begonnen… Dat betekent vaker lekker weer, maar ook de paasactie van Cloudwise! Op 31 maart en 1 april verstopten we een paasmandje in ons COOL platform. Ruim 200 klassen hebben heel goed gezocht én uiteindelijk het paasmandje gevonden! Waar zaten de eitjes dit jaar verstopt en wie zijn de winnaars van het geluksvogelpakket?

Waar zat het paasmandje verstopt?

Dit ontdekte je dit jaar als je rechtsboven in COOL op je profielfoto klikte. Zo ga je naar ‘mijn profiel’. Als je vervolgens met je cursor op de avatar ging staan, kwam het paasmandje tevoorschijn! Hieronder zie je een ingezonden screenshot.

Reacties

Elke klas heeft heel goed zijn best gedaan. Wat hebben we veel leuke reacties gekregen! Meerdere leerlingen dachten zelfs dat het een 1 aprilgrap was. Onderstaande opmerkingen vonden we wel erg geinig om te lezen:

De kinderen van deze groep hadden het ei gevonden nog vóór het begin van de lestijd!!!!”

“Deze eierkoppen vonden de eitjes verstopt onder hun eigen hoofd ;)”

“De klas is ervan overtuigd dat dit het mandje is. Of dat ze met open ogen in een 1 april grap zijn getuind :)”

“Onze ICT-vaardigheden zijn weer op de proef gesteld! De leerlingen waren vanaf 08:25 al bezig met zoeken. Toen we klaar waren met het rekenen had 1 slimmerik uit onze klas het paasei gevonden! Leuke actie en dit jaar was het ei nog beter verstopt.”

“Het was makkelijk volgens de kinderen.”

“Wat een leuke actie weer! De leerlingen hebben genoten van het zoeken!”

Wie zijn de winnaars van het geluksvogelpakket?

Op het spel stond drie keer een geluksvogelpakket voor de hele klas. Met daarin vogelhuisjes, verf om deze te versieren en vogelvoer. Wat ‘voer’ voor de klas zelf kon natuurlijk ook niet ontbreken, dus deze is aangevuld met een berg chocolade paaseieren.

We hebben alle deelnemende klassen in een online grabbelton gestopt en heel goed geschud… Wie de gelukkige winnaars zijn? Dat zie je in de video hieronder.

Gefeliciteerd geluksvogels, we wensen jullie veel (knutsel)plezier! Maak maar veel vogeltjes blij met hun mooie nieuwe huisjes.

Reactie van een van de geluksvogels

We kregen een leuke mail van de Zebra’s van SBO Op de tump, een van de geluksvogels die het paaspakket heeft gewonnen. “Toen we op school kwamen waren we blij verrast!!! Wat een gaaf pakket hebben wij mogen ontvangen. We zijn hard aan de slag gegaan en hebben heel veel verschillende vogelhuisjes gemaakt.” De vogelhuisjes zijn prachtig geschilderd voor Vaderdag en de boom op het schoolplein! Via een filter op snapchat hebben de leerlingen een foto gemaakt met een vogel op hun hoofd, zodat ze échte geluksvogels zijn.

Join the discussion 2 Comments

 • Juf Anke schreef:

  Wow! Wat gaaf!
  We zijn super trots op het eindresultaat!
  Wie weet worden we wel bekend 😉

  Lieve groetjes,
  De Zebra’s

  ps. We vonden het écht een heel leuk pakket!
  pps. We vonden de chocolaatjes ook erg lekker!
  ppps. Vooral de juf 😉
  pppps. Volgend jaar doen wij zeker weer mee!!

  • Joy Damen schreef:

   Heel leuk jullie enthousiasme. Jullie mogen zeker trots zijn op het resultaat :). Leuk dat jullie volgend jaar weer meedoen!

Leave a Reply

Support