Skip to main content

Was jouw groep ook zo fanatiek op zoek naar eitjes? Op 13 en 14 april hadden we drie eitjes verstopt in ons COOL platform. Duizenden leerlingen zijn de uitdaging aan gegaan. We ontvingen vele inzendingen van leerkrachten die namens hun klas screenshots instuurden. Bedankt voor al jullie speurwerk en leuke reacties!

Dit jaar waren het voor het eerst drie eitjes, in plaats van één. Maar, dat was voor de leerlingen geen probleem. Binnen mum van tijd stroomden de goede inzendingen binnen.

Mooi inzendingen
Onze jaarlijkse ‘easter egg’ actie levert ook altijd leuke reacties en zelfs foto’s op. Dat vinden we altijd tof om terug te lezen! We delen er een paar:

“Ting ting ting, hierbij onze inzending. De échte paashaas liep tijdens het zoeken een ronde EN we hebben ze ALLEMAAL gevonden! Heel veel groeten van de paashaas onze stagiaire én onze groep 7 en 8, en ik laat weten dat we op onze prijs wachten!”

“De kinderen waren heel enthousiast tijdens het zoeken naar de paaseieren. Mijn inbox overstroomt met alle screenshots die ze mij toesturen. Ik vind voorlopig nog paaseieren in mijn g-mail ;)”

“Súperleuke actie, ik was in 3 seconden (wooowwww, kijk hier zie ik een ei) de hele groep kwijt. Haha, toen maar met zijn allen een wedstrijd gedaan wie alle 3 de eieren het snelst kon vinden. Het was hilarisch!”

“Leuk om op deze manier te ontdekken wat je allemaal kan doen met het COOL portaal. Alleen jammer dat je de eitjes niet kan opeten ;-)”

“Geweldig en mooi dat we samen werken aan het ontwikkelen van de digitale vaardigheden van leerlingen.”

Winnaars paaspakket
We mogen drie paaspakketten weggeven. De inzendingen stopten we in een digitale grabbelton en de drie winnende groepen zijn bekend! Ze ontvangen een ‘geluksvogelpakket’ met vogelhuisjes, verf om deze te versieren en vogelvoer. En natuurlijk nog een lekkere traktatie voor de klas. Bekijk snel in de video hieronder om te zien wie de winnaars zijn…

Leave a Reply

Support