Skip to main content

Persoonlijke trainingen

Heb je behoefte aan meer persoonlijke ondersteuning? Tijdens deze online training ga je in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers aan de slag met jouw gekozen onderwerp (Google Classroom, Hangouts Meet of Drive en Documenten). We behandelen alle theorie en gaan vervolgens aan de slag met jouw vragen. Zo krijg je handvatten om deze kennis in te zetten in jouw dagelijkse werkzaamheden. Je kunt je hiervoor dus op individuele basis aanmelden.

Google Classroom

De applicatie Google Classroom biedt een uitkomst in tijden waarin je op afstand lesgeeft. Wil je je klas digitale opdrachten laten maken? Google Classroom zorgt ervoor dat elke leerling een eigen versie van de opdracht krijgt. De status van de opdrachten wordt overzichtelijk bijgehouden. Zo zie je in één oogopslag wanneer een opdracht is ingeleverd en welke leerlingen nog bezig zijn.

Google Hangouts Meet

Google Hangouts Meet is een handige applicatie om online met elkaar in contact te blijven. Je kunt online vergaderen, met leerlingen videobellen en trainingen organiseren voor je team. Daarnaast kun je deze applicatie gebruiken om een instructievideo op te nemen, zodat leerlingen deze kunnen terugkijken.

Google Drive en Documenten

Het werken in de cloud, oftewel werken in een online omgeving, kan even wennen zijn. Misschien heb je vragen over waar je documenten zijn opgeslagen, hoe je deze documenten deelt en hoe je eenvoudig kunt samenwerken met collega’s. Dit soort vragen behandelen we tijdens deze training, zodat je met plezier kunt werken in de cloud.

Details
  • Aantal deelnemers: maximaal 10 deelnemers
  • Kosten: € 75,- (vrijgesteld van btw) per deelnemer
  • Tijdsduur: 1 uur
Wat heb je nodig?

Zorg voor een rustige ruimte met een Chromebook of laptop. Schrijf je in via de button ‘inschrijven’ onderaan deze pagina. Je ontvangt van de trainer een link om via Hangouts Meet deel te nemen aan de training. Zo kun je overal live meedoen! 

Support