Skip to main content

Wat kun je verwachten?

Onze PO Speeddate is het ideale moment om contacten te leggen met collega's en specialisten in het primair onderwijs. Deel je ervaringen of stel vragen aan collega’s die al stappen hebben ondernomen op het gebied van werken in de cloud met Google en Microsoft en allerlei soorten devices. Het is een laagdrempelig en informeel netwerkevenement voor iedereen met interesse voor het inzetten van ICT in het onderwijs.

Tijdens de PO Speeddate zijn er diverse gespreksrondes. Per ronde schuif je aan bij een andere tafel met meerdere deelnemers, zodat je de kans krijgt om met verschillende mensen te spreken. Ondertussen kun je genieten van een heerlijk diner!

Met wie zit je aan tafel?

ICT-coördinatoren, netwerkbeheerders, beleidsmedewerkers, leerkrachten en onderwijsmanagers uit het primair onderwijs. De initiatiefnemers van het Innovatiecentrum van Talent Primair zijn ook aanwezig en vertellen meer over dit bruisende centrum. Daarnaast zijn er ook developers en accountmanagers van Cloudwise aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en kun je sparren met specialisten van Gynzy en Google.

‘Er is tijdens deze middag zoveel interactie tussen scholen en professionals, dus ik heb enorm veel gehoord en geleerd’.

Het programma

15.30 uur: inloop
16.00 uur: welkom door Talent Primair & Cloudwise
16.15 uur: kennissessie door inspirerende spreker
17.00 uur: start PO Speeddate - ronde 1
17.30 uur: wisselen van tafel - ronde 2
18.00 uur: wisselen van tafel - ronde 3
18.30 uur: afsluiting
19.00 uur: einde

Locatie en tijd

Je bent deze editie welkom op een hele gave locatie: het innovatiecentrum van Scholengemeenschap Talent Primair in Kortenhoef. Het innovatiecentrum is een plek waar:

- De verbinding gemaakt wordt tussen de theorie en de praktijk;
- Kinderen leren met moderne technieken om te gaan;
- Kinderen ontdekkend of op een andere wijze kunnen leren;
- Cursussen voor kinderen en hun leerkracht worden gegeven;
- Professionals worden geïnspireerd om ICT in te zetten.

>> Nog even alles op een rij:
Datum: Woensdag 4 maart 2020
Locatie: Het innovatiecentrum Talent Primair
Adres: Parklaan 3, 1241 BG Kortenhoef, Nederland
Aanvang: 15.30 uur
Einde: 19.00 uur

Meld je gratis aan!

Je kunt je tot en met 21 februari 2020 gratis aanmelden.

Neem gerust een extra gast mee: een collega van een andere school (of een directe collega). Wanneer je een gast meeneemt van een andere school krijg je van ons nog een leuk extra cadeautje.

We zien je graag op woensdag 4 maart!

Leave a Reply

Support