Skip to main content

We krijgen een 8,6 van onze klanten!

In de afgelopen weken hebben we ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. We willen alle (ruim 500!) deelnemers bedanken dat ze de tijd hebben genomen om het in te vullen. Dit levert waardevolle informatie op. Niet alleen leuk voor Cloudwise, maar ook om aan de slag te kunnen met verbeterpunten. En daar hebben onze klanten ook weer wat aan!


Yes, een 8,6
We zijn blij met het gemiddelde cijfer dat we krijgen: een 8,6! Het is goed om te horen dat onze inspanningen goed gewaardeerd worden. Vorig jaar waren we al heel trots op de 8,5, dus je zult begrijpen dat alle Cloudwisers nu met een nòg grotere glimlach aan het werk zijn.


Enthousiast?
In de resultaten kwam naar voren dat veel mensen van ons gehoord hadden via een onderwijscollega. Wist je dat je ook gebruik kunt maken van ons referralprogramma? Ben jij enthousiast over Cloudwise en weet je dat enthousiasme goed over te brengen op andere scholen? Dan kun je daarmee leuke cadeaus verdienen. Vraag je accountmanager er vooral even naar!


Informatievoorziening
Een aantal mensen wilden meer informatie ontvangen. Dat kan! Voor inspiratie, ICT tips voor in de klas, events en acties: meld je hier aan. Gebruik je COOL en wil je op de hoogte blijven van nieuwe features in het platform en ontwikkelingen in de Google Workspace apps: meld je hier aan. Nog makkelijker: binnenkort kun je in het COOL platform instellen voor welke berichten jij je wilt aanmelden.


Support & accountmanagers
Leuk ook om te zien dat alle afdelingen het hoogste scoorde op ‘vriendelijkheid’. Vooral over de supportafdeling kregen we veel positieve reacties binnen. Er werden zelfs personen met naam en toenaam bedankt. We werken aan een nog betere bereikbaarheid, zodat je zelfs op piekmomenten snel geholpen wordt. Een aantal mensen wilden hun accountmanagers graag wat vaker spreken. Dat kan! Kom bijvoorbeeld naar onze events, zoals Cloudwise on Tour, of laat even van je horen via een mailtje of belletje. Ze gaan zelf ook actiever polsen bij scholen hoe het ervoor staat, want persoonlijk contact vinden we heel belangrijk.


Winnaars Chromebooks
We mochten 3 mensen blij maken een super de luxe Chromebook, met dank aan Acer! De winnaars zijn willekeurig geselecteerd uit alle deelnemers met de Google Number Generator. Op de foto hieronder zie je Karin Vos-Jansen van KBS De Bolster uit Gilze die haar Chromebook inmiddels in ontvangst heeft genomen van collega Ilias. Veel plezier ermee!

 

Leave a Reply

Support