Skip to main content

Het onderwijslandschap is veranderd, scholen maken nog meer dan voorheen gebruik van de cloud en Chromebooks. Veel scholen hebben namelijk extra Chromebooks aangeschaft of ontvangen deze vanuit de overheid om afstandsleren te kunnen organiseren. Een goede reden om eens te kijken naar de internetverbinding bij jou op school! Zo kun je jouw lessen snel opstarten en ongestoord les blijven geven.

Is het internet binnen school al wel snel genoeg om alle Chromebooks en het werken in de cloud te ondersteunen? Controleer dan ook even wat je per maand betaalt. In veel gevallen betaal je te veel en krijg je te weinig snelheid. We kunnen als Ziggo-partner jouw internetverbinding upgraden en in veel gevallen voor een lagere prijs per maand. Daarnaast werken sommige scholen nog met een particuliere internetverbinding, waardoor je ‘meelift’ op het netwerk van de hele wijk. Zeker nu er nog veel mensen thuiswerken, kan dat een hoop snelheid kosten. We helpen je graag verder!

De voordelen op een rijtje:

  • Ongestoord werken in de cloud, dankzij razendsnel internet tot wel 1000 Mbit/s down /50 Mbit/s up per seconden;
  • Een vast IP-adres. Dit is belangrijk om zonder aanpassingen te kunnen blijven functioneren in het COOL portaal. Denk bijvoorbeeld aan de meekijkfunctie en plaatjeslogin, maar ook externe onderwijsprogramma’s, zoals Basispoort;
  • Wij zorgen, in samenwerking met Ziggo, voor een soepele overgang.
  • In veel gevallen een lagere prijs en meer snelheid;
  • Een afgeschermd netwerk. Openstaande internetpoorten staan op de hardware van Ziggo standaard uit. Zo is jouw netwerk veilig beschermd tegen ongewenst inloggen door gasten van buitenaf;
  • Binnen 4 uur geholpen bij defect modem van Ziggo en gegarandeerd binnen 16 uur in bedrijf bij storingen;
    Ziggo garandeert 99,8 procent beschikbaarheid.

Wil je vrijblijvend advies of een speedtest van het internet bij jou op school? Je kunt voor alle vragen terecht bij je accountmanager of een mail sturen naar sales@cloudwise.nl.

Leave a Reply

Support