Skip to main content

Onlangs was Gunbee drie dagen lang bij Cloudwise voor zijn meeloopstage. Gunbee zit op het Kalsbeek College in Woerden. Hoe vond hij om een kijkje te krijgen in de keuken van Cloudwise? Hij vertelt:

Hi, ik ben Gunbee. Ik ben 15 jaar oud en tijdens de drie dagen stage bij Cloudwise heb ik veel geleerd over het werken in de ICT-branche. Via Daan, de accountmanager van onze school, kwam ik bij Cloudwise terecht. Ik heb meegelopen op bijna alle afdelingen.

Dag 1
Om 09.00 uur begon mijn eerste stage dag. Ik kreeg een introductie van Daan over wat Cloudwise doet op en voor scholen. Daarna was het tijd om kennis te maken met afdeling marketing. Eliza vertelde mij alles over de online aanwezigheid van Cloudwise. Hierbij liet ze mij de website en de webshop zien. Ook zag ik  een handig programma waarmee je de bezoekers op de website kan inzien. Cloudwise adverteert ook op Google. Dit kun je zelf instellen met een programma van Google.

In de middag mocht ik meehelpen in het magazijn. Het magazijn zit beneden in het kantoor van Cloudwise. Hier mocht ik Chromebooks uitpakken en helpen met installeren. Het was een leuke eerste dag.

Dag 2
Dag 2 startte ik op de support afdeling. Hier helpen medewerkers van Cloudwise de klanten. Ik luisterde mee met Randy en hielp om vragen te beantwoorden. Na de lunch ging ik mee met Sophie naar een training op een school. Dit was een school die net met het COOL platform van Cloudwise werkte en uitleg hierover kreeg van trainer Sophie.

Dag 3
Op de laatste dag startte ik mijn dag bij Lisette. Zij werkt op de afdeling sales en doet de binnendienst. Ze krijgt ook telefoontjes van klanten over bestellingen in de webshop en vragen van nieuwe klanten. Na de lunch kreeg ik van Gijs uitleg over wie het COOL platform bouwt en hoe ze dat aanpakken.

Het waren drie leerzame dagen. Bedankt Cloudwise voor deze leuke meeloopstage!

 

 

Leave a Reply

Support