Skip to main content

Dit jaar bestaan COOL en Cloudwise 5 jaar. Tijd voor feest en taart, want wie jarig is, trakteert! Op woensdag 23 mei 2018 werden er ruim 700 taarten afgeleverd bij onze ‘Cloudwise scholen’. Zo konden zij samen met ons het jubileum vieren! Op 25 mei zijn wij met heel het team met de bus richting Duitsland vertrokken. In Movie Park Germany hebben wij met elkaar ons 5 jarig bestaan gevierd.

Hoe zagen de afgelopen 5 jaar eruit?
We hebben de afgelopen 5 jaar zeker niet stilgezeten. Het bedrijf is enorm gegroeid, zowel in aantal medewerkers en aantal klanten. De eerste COOL klant kwam bij ons in zomer 2013. Hierna starten we met samenwerken met Nederlandse en Belgische partners. We werden de eerste Google for Education Premier Partner in de Benelux. In 5 jaar tijd hebben we meer dan 100.000 licenties verkocht aan basisscholen en voortgezet onderwijs. We hebben veel leuke mensen mogen spreken op de NOT, IPON, Like2share, Google Events, ICT coordinator dag en op eigen evenementen.

In de prijzen gevallen
In de loop der jaren hebben we 3x op rij de FD Gazelle award gewonnen (award voor snelst groeiend bedrijf). Naast de Gazelle award ontvingen we partner awards van Acer, Aerohive, Google Cloud en Netgear voor onze succesvolle en fijne samenwerking.

Eigen laptopkar en Chromebook
Sinds een half jaar hebben wij een eigen laptopkar in het assortiment: de COOLcart30. In juli hebben we nog een primeur: ons COOLbook! Dat zijn nieuwe Acer Chromebooks met onze eigen cover.

Bekijk hieronder een terugblik van onze feestweek:

Leave a Reply

Support