Skip to main content

In één jaar tijd is Cloudwise naar drie toffe steden getourd: Woerden, Zwolle en Eindhoven. Wat waren het leuke middagen!
Lees hieronder de hoogtepunten.

Inspirerende workshops
Elke Tour nemen we de tijd om kennis te delen en te inspireren. Als deelnemer mocht je van te voren een keuze maken uit diverse leerzame workshops van onze trainers en/of partners. Zo waren naast Anouk en Bastiaan van Cloudwise ook Gynzy en Lexima aanwezig om de deelnemers meer uitleg te geven over hun software.

Onderwerpen als Veiligheid & ICT en ICT-Vaardigheden stonden centraal tijdens de workshops. Ieders kennis is weer up-to-date op dit gebied en er zijn veel ervaringen uitgewisseld.

‘Waardevol om met anderen te sparren, heel inspirerend en leerzaam.’

COOL update
‘Welke ontwikkelingen in het COOL portaal en onze dienstverlening kunnen Cloudwise klanten verwachten komende tijd?’ Op deze vraag gaf Huig een preview tijdens de Cloudwise on Tour. Leuk om te zien dat de bezoekers zo enthousiast waren over de aankomende nieuwe samenwerkingen en features. Wil je ook up-to-date blijven over de nieuwste features binnen COOL en Google? Schrijf je nu in en ontvang elke zes weken een update in je mailbox.

Tijd voor ontspanning
Naast de workshops en kennissessies is er tijdens Cloudwise on Tour ook tijd voor ontspanning. Onze stoelmasseurs stonden bij elke editie weer paraat om de zorgen en drukte bij de aanwezigen weg te masseren. Even een momentje *zen*, want elke leerkracht verdient wat extra ontspanning, nietwaar?

Ben je er de volgende keer bij?
Wat is het leuk om te zien dat elke editie van Cloudwise on Tour zo goed wordt ontvangen door de deelnemers. Onder het genot van een hapje en drankje werden er nieuwe contacten gelegd, nog lang nagepraat en kennis gedeeld. We ontvangen vaker de vraag: “Wanneer komt Cloudwise on Tour langs bij ons in de buurt?” Daarom hebben we besloten om volgend jaar gewoon weer op Tour te gaan! Wanneer en waar? Hou onze kanalen in de gaten of schrijf je in voor de 2-wekelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van aankomende events, zoals Cloudwise on Tour. Tot ziens!

Wat vond jij het leukste van Cloudwise on Tour?

Leave a Reply

Support