Skip to main content

Afgelopen week waren wij aanwezig bij Like2Share ON TOUR. Like2Share is een onderwijs en ICT-event. Vijf dagen lang en op vijf verschillende plekken hebben wij veel leuke gesprekken gevoerd en mensen mogen inspireren. Naast onze klanten zagen we ook veel nieuwe gezichten voorbij komen.

Persoonlijk programma
Het leuke aan deze beurs is dat je als bezoeker een gepersonaliseerd programma ontvangt van de organisatie. Zo word je ingepland voor afspraken met voor jou relevante dienstverleners in het onderwijs of interessante workshops. Zo konden we ook voor iedereen tijd maken om waardevolle gesprekken te voeren en vragen te beantwoorden.

“Het meest waardevolle gesprek van de hele beurs”

Workshops
Elke dag verzorgden we een presentatie ‘Google in het onderwijs’ en een workshop ‘Google classroom’. De workshops werden gegeven door onze Google Certified trainers en was lekker praktisch: iedereen kon zelf gelijk aan de slag op een Chromebook. Zo mochten wij veel mensen inspireren en enthousiasmeren over werken en leren met G Suite for Education en het COOL portaal.

Winnaars
Iedereen die zich voor Like2Share aangemeld heeft, maakte kans op een Acer Chromebook Tab 10 van Cloudwise. Die mochten we tijdens de tour overhandigen aan de gelukkige winnaar. Ook konden deelnemers kans maken op een VR-workshop op school, verzorgd door onze Cloudwise Academy. De winnaar is inmiddels geïnformeerd, gefeliciteerd!

Leave a Reply

Support