Skip to main content

Afgelopen dinsdag organiseerden we voor de tweede keer een VO Netwerklunch. Deze keer waren we te gast op een bijzondere locatie: The Colour Kitchen in Zuilen (Utrecht). Onze bezoekers waande zich even terug in hun schooltijd dankzij het karakteristieke schoolgebouw uit de jaren ‘30. Een bijzondere, sfeervolle locatie.

Welkom!
Om 11.30 uur ontvingen we de eerste gasten. Rond 12 uur waren alle gasten gearriveerd en konden we beginnen. Collega Bastiaan heette alle gasten welkom en liet hen de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van ons COOL leerplatform en werken in de cloud.

Het menu lag in handen van de chefs van The Colour Kitchen. The Colour Kitchen is een onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt tot horeca professional. Ze hadden een mooi menu voor ons samengesteld.

Aan tafel!
Na de opening startten we met de eerste gang: Een dagverse pompoensoep met brood en dips. Aan iedere tafel zat een medewerker van cloudwise en 6 ‘collega’s’ van verschillende scholen en stichtingen. Zo konden mensen hun ervaringen delen en vragen stellen aan collega’s uit het werkveld over werken met Google en Microsoft in de cloud.

Hierna was het tijd voor de tweede ronde: een roulleau van scharrelkip met daggroenten. Een nieuwe gang betekende ook een nieuwe tafel met nieuwe tafel partners. De wisseling was erg leuk en zorgde voor nog meer interactie met elkaar en gaf ruimte om onbeantwoorde vragen te stellen aan anderen.

De lunch werd afgesloten met een derde gang: een heerlijke cheesecake met citroensorbet. Na de derde gang was nog niet iedereen uitgepraat dus bleven er een paar nog even napraten. Je spreekt natuurlijk niet elke dag met ‘collega’s’ van andere scholen.

We kijken terug op een geslaagde netwerklunch. Tot de volgende keer!

Leave a Reply

Support