Skip to main content

Wat kun je verwachten?

Onze Cloudwise Community terugkomdag is het ideale moment om een verdiepingsslag te maken en contacten te leggen met andere ex-cursisten. Deel je ervaringen of stel vragen aan collega's die al stappen hebben ondernomen met hun team binnen Google Workspace for Education.

Het thema dat we centraal stellen tijdens deze terugkomdag is: 'ICT-vaardigheden binnen je team'.

Tijdens de terugkomdag gaan we dieper op dit onderwerp in én geeft Laura Westerveld van Kennisnet een sessie over ICT-vaardigheden van leerkrachten. Vervolgens gaan we debatteren over een aantal stellingen die te maken hebben met het thema. Vervolgens brainstormen we in teams over de diverse uitdagingen die ieder tegenkomt binnen hun team en uiteraard is er genoeg tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Hierna staat er een heerlijke maaltijd voor jullie klaar.

Wie ontmoet je?

ICT-coördinatoren, netwerkbeheerders, beleidsmedewerkers, leerkrachten en onderwijsmanagers die net als jij de educator cursus (bijna) hebben afgerond. Daarnaast zijn er ook trainers van Cloudwise aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en om te sparren over het thema.

Het programma

14.30 uur: Start van de online terugkomdag
14.30 uur: welkom door Cloudwise Academy
14.45 uur: key-note sessie over 'ICT vaardigheden binnen je team'
15.15 uur: start debat - thema 'ICT vaardigheden binnen je team'
15.45 uur: brainstormsessie in teams
16.30 uur: debriefing - delen van resultaten brainstorm
17.00 uur: einde

Locatie en tijd

De terugkomdag vindt online plaats op woensdag 4 november 2020. Je kunt dus deelnemen waar jij wilt, zonder reistijd of files.

Meld je gratis aan!

Je kunt je gratis aanmelden via onderstaande button.

Leave a Reply

Support