Skip to main content

ICT-vaardighedenscan

Wil je de ICT-vaardigheid van jouw schoolteam professionaliseren? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de behoeften en het huidige ICT-niveau van de medewerkers. De ICT-vaardighedenscan van Cloudwise helpt je ICT-doelstellingen binnen het onderwijs aan te pakken. Zo weet je na de scan hoe je deze doelen uitrolt en aan de vaardigheden van individuele medewerkers werkt. Daarnaast krijgt elke medewerker inzicht in zijn persoonlijke resultaten om zo ICT op te nemen in zijn persoonlijk ontwikkelingsplan.

Zo werkt de scan

Alle medewerkers vullen één of meerdere vragenlijsten in. Hierin worden alle (instrumentele) vaardigheden binnen verschillende Google Workspace en Office 365 applicaties, digitale geletterdheid en basisvaardigheden rondom hardware en (educatieve) software getoetst. Je kunt zelf ook specifieke vragen toevoegen. Wil je meer weten over ICT-vaardigheden of ben je benieuwd uit welke onderdelen de ICT-vaardighedenscan bestaat? Lees het hier in onze blog.

Resultaat: advies op maat

Elke medewerker ontvangt een persoonlijk document met de resultaten per onderdeel. De resultaten van alle medewerkers worden in één overzicht gedeeld met het bestuur. Vervolgens ontvangt het bestuur een advies op maat, op basis van de vooraf geformuleerde doelen. Dit advies kan variëren van persoonlijke begeleiding en coaching tot klassikale trainingen.


De voordelen op een rijtje:

  • Het toepassen van ICT in de klas verrijkt je lessen. Dit maakt werken en leren leuker en makkelijker.
  • Leerkrachten met een goede ICT-vaardigheid gaan zelfverzekerder aan de slag met ICT-tools.
  • De scan geeft inzicht in het ICT-niveau en persoonlijk advies per medewerker of team.
  • Je ontvangt een ontwikkelingsplan en advies op maat om de ICT-vaardigheid van jouw schoolteam te professionaliseren.

Interesse of een vraag?

Wil je meer informatie over een ICT-vaardighedenscan op maat voor jouw stichting? Of heb je een vraag over de kosten? Vul hieronder het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Bellen kan natuurlijk ook: 0348 23 33 30.

Contactformulier invullen

[contact-form-7 id=”17476″]
Support