Skip to main content

De afgelopen jaren hebben steeds meer scholen geïnvesteerd in devices voor hun leerlingen. Zeker met de coronapandemie en bijbehorende maatregelen werden lessen steeds vaker online gegeven. We hebben dan ook veel scholen de stap zien maken van papier naar digitale apparatuur: waar er tot 2 jaar terug één device voor elke 5 leerlingen beschikbaar was, heeft iedere leerling nu in veel gevallen zijn of haar eigen device.

Dan rest de vraag wel: kan de internetverbinding deze hoeveelheid devices aan? Er zijn een aantal zaken die de internetsnelheid beïnvloeden. Benieuwd of de verbinding nog voldoet? We helpen je graag verder.

Meer devices, minder data
Je kunt de internetverbinding vergelijken met een snelweg: er passen minder auto’s op een tweebaansweg dan op een vijfbaansweg. Nu er steeds meer devices op een internetverbinding van een school komen, bestaat de kans dat het internet trager wordt. Dit zorgt voor frustraties en in het ergste geval storende verbindingen, dus dat willen we graag voor zijn of verhelpen.

We leveren al vele devices, van Chromebooks en laptops tot touchscreens en monitoren. Het is daarom niet meer dan logisch om daar ook internetverbindingen aan toe te voegen, zodat je al je ICT-zaken gewoon bij dezelfde partner regelt. Een internetverbinding via Cloudwise, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Meet je internetsnelheid
Ben je niet zeker of jouw internetsnelheid voldoende is? Neem even contact op met onze Support-afdeling, dan kijken we met je mee. Ook op afstand kunnen we je down- en uploadsnelheid meten en op basis van dat resultaat kijken wat het beste bij jouw eisen past. Ben je niet tevreden over je internetsnelheid en wil je graag een upgrade? Wij helpen! Omdat wij onszelf Specialised Reseller van Ziggo mogen noemen, kunnen wij eenvoudig helpen bij het aanpassen van je abonnement. Ook het overstappen van provider gaat eenvoudig via ons.

Niet bij Ziggo?
Heeft je school een andere provider dan Ziggo? Geen probleem, ook dan kunnen we op afstand een meting doen en geven we je advies over jouw ideale internetsnelheid. Met Ziggo als internetprovider kun je ongestoord werken in de cloud en heb je internet tot wel 1000 Mbit/s down en 50 Mbit/s up. Daarnaast krijg je een vast IP-adres, zodat je zonder aanpassingen kunt blijven functioneren in het COOL portaal en een afgeschermd netwerk, zodat jouw netwerk beschermd is tegen ongewenst inloggen door gasten van buitenaf. En dit alles voor een betaalbare prijs! Wij helpen je graag met een soepele overstap, zodat jij en jouw school volop profiteren van een snelle en stabiele internetverbinding.

Verouderde internetabonnementen
De meerderheid van de scholen krijgt hun internet al wel van Ziggo. Het zou daarom best kunnen dat jouw school een verouderd Ziggo-abonnement heeft. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt. Zie je één van deze namen op je factuur staan? Check dan even of deze internetsnelheid nog passend is, of dat jouw abonnement aan vernieuwing toe is.

Upgraden of overstappen?
Ben je geïnteresseerd in het upgraden van je Ziggo-abonnement, of wil je graag overstappen naar Ziggo? Dit kan allemaal soepel en eenvoudig via Cloudwise. Neem even contact op met de accountmanager van jouw school of laat in het formulier hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leave a Reply

Support