Skip to main content

Google for Education werkt op elke pc’s met internet, wat ook het enige is wat je nodig hebt. Met Neverware maak je van oude, trage Windows-computer een chromebook lookalike. Voordelen: snellere pc’s met langere levensduur, geen vervelende updates en alles online.

Belangrijkste wens van pc-gebruikers: een internetverbinding. Wij als Cloudwise zien de Chrome-browser, de internettoegang op chromebooks, als het perfecte besturingssysteem, want je werkt er altijd mee op internet. We zetten de volledig beheerde versie van het Chrome-besturingssysteem op je Windows pc’s. Dat doen we met Neverware. In het kort: Neverwear zorgt dat je (oude) Windows-computer overgaat op Chrome, hetzelfde besturingssysteem als chromebooks. Met Neverwear krijg je eerst een gratis testversie ChromeOS.

Altijd de laatste versie van ChromeOS

Bevalt het werken in the cloud op een pc, dan zetten wij als Google Partner ChromeOS op vaste computers in school. Totale kosten: 50 euro per apparaat. Inclusief een beheerlicentie (t.w.v. 23 euro) en het levenslang updaten van het besturingssysteem. Je werkt dus altijd met de laatste versie van ChromeOS en geeft oude pc’s en laptops een tweede leven.

Voordelen van Google for Education op pc

Wat zijn de voordelen van pc’s die werken als chromebooks? Je hoeft als onderwijsinstelling na de overstap op werken met Google for Education niet meteen honderden chromebooks te kopen en verlengt de levensduur van pc’s. Langzame computers veranderen in snelle pc’s, die informatie veilig opslaan in de cloud. En, bestaande computerlokalen hoeven niet op de schop en kunnen dienen als ruimten voor het maken van toetsen. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over Neverwear en toetsen op chromebooks.

Leave a Reply

Support