Skip to main content

Het nieuwe schooljaar is volop aan de gang en jij komt als ICT-verantwoordelijke weer allerlei uitdagingen tegen. Er zijn zoveel verschillende oplossingen mogelijk en ook wij zijn constant in ontwikkeling. Soms zijn de oplossingen niet geheel passend op jouw situatie, maar als je jezelf up-to-date houdt met de juiste kennis & vaardigheden, kom je in ieder geval niet achteraan te staan en weet je te allen tijde wat voor jouw school en/of stichting de beste oplossing is!

Kom jij ook op 3 november 2022 naar ons VOorlopers event? Samen met andere ICT’ers uit het VO wordt jij klaargestoomd en gevoed met informatie om in het nieuwe jaar met jou school en/of stichting vooraan te lopen. Een dag vol nieuwe kennis en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden.

Wees geen achterblijver, maar een VOorloper!

Wat kun je verwachten?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goed ICT-netwerk is. Kennis delen en ervaringen uitwisselen is zó belangrijk, zeker als je als enige ICT'er op jouw school actief bent. Het is dan erg fijn als je soms even kan sparren met gelijkgestemden en je ervaringen kan delen.

Dit doen we met een gezellige inspiratiewandeling door Woerden. Door middel van ideeënkaartjes ga je interessante gesprekken aan met andere ICT'ers uit het VO. Wanneer we weer aankomen bij het kantoor van Cloudwise, volgen er talks van onze experts over de digitale oplossingen van nu en de toekomst. We sluiten de middag af met een borrel en de ruimte om na te praten en te netwerken.

Innoveren doe je samen en vele slimme koppen komen vaak weer op hele nieuwe ideeën. Dus sluit op 3 november ook aan!

Wie kun je spreken?

Directe ICT collega's uit het VO, bestuurders en systeembeheerders die net als jij houden van pioneren en innovatie! Deskundigen op het gebied van digitaal toetsen en privacy, trainers van de Cloudwise Academy en natuurlijk je eigen accountmanager.

Programma

14.00 uur -- inloop en ontvangst
14.15 uur -- Inspiratiewandeling - VOorlopen en discussiëren door de omgeving Woerden
15.00 uur -- Start sessie COOL Check
15.20 uur -- Start sessie Privacy & Security (de technische kant)
15.40 uur -- Korte pauze
16.00 uur -- Start sessie Privacy & Security (de menselijke kant)
16.20 uur -- Start sessie visie: beleidsplan, visie implementeren en je team meekrijgen.
16.40 uur -- Wrap up
16.45 uur -- Borrel & netwerken

Locatie en tijd

Je bent welkom op het VOorlopers event op 3 november vanaf 14.00 uur bij ons op kantoor, aan de Polanerbaan 11 te Woerden. We ontvangen je graag in ons COOL Café, waar we direct het gesprek met elkaar kunnen aangaan!

Zien we je daar? Wij hebben er alvast enorm veel zin in!

Meld je alvast aan!

Ontzettend leuk dat je erbij bent! Nodig ook vooral je connecties uit, want hoe groter de groep is hoe meer kennis er gedeeld kan worden!

Meld je hier aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support