Skip to main content

De open dag van 12 oktober is helaas voorbij, maar goed nieuws… Je bent bij ons altijd welkom!

Neem een kijkje achter de schermen bij dé snelstgroeiende ICT-dienstverlener van provincie Utrecht. In Woerden werken we namelijk aan COOL onderwijs. Dat betekent onderwijs dat wordt gevoed door de meest logische en slimste oplossingen, door ons geproduceerd! 

Wij werken nu al bijna 10 jaar aan ICT-oplossingen voor het onderwijs. Door heel Nederland helpen wij scholen om van dag tot dag te kunnen werken met ICT. Zo’n 600.000+ gebruikers gebruiken onze leeromgeving: COOL. Misschien ken je ons daarvan? Wij kennen jou waarschijnlijk nog niet, dus leek het ons leuk om eens kennis te maken! Graag nemen we je mee in wat we doen en waarom we trots zijn op wat we doen: ICT makkelijker, leuker en sneller laten werken voor het onderwijs. Nationaal en internationaal!

Cloudwise bestaat uit ongeveer 100 medewerkers die in verschillende afdelingen werken zoals Staff, Research & Development, Logistiek & Service, Cloudwise Academy, Support, Projects & Operations en Sales & Marketing.
Kom langs en ontdek wat we samen doen om ICT in het onderwijs optimaal te laten werken.

Wolk-in?!

Ja! Kom verder, oftewel, kom zomaar even langs in Woerden! De koffie staat voor je klaar. Eigenlijk staan onze deuren altijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in ICT of gewoon heel nieuwsgierig is naar wat wij doen. Wij laten graag zien hoe wij werken aan de beste ICT voor het onderwijs!

Wat kan je verwachten?

Neem op je gemak een kijkje achter de schermen! Ontmoet Cloudwisers en kom van alles te weten over ICT in het onderwijs of over het werken bij Cloudwise. Je mag ze alles vragen!

We zijn elke dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur!

Gewoon bij jou om de hoek

De snelstgroeiende ICT-dienstverlener in het onderwijs, gewoon bij jou om de hoek. Wij zitten in Woerden aan de Polanerbaan 11, tegenover het ziekenhuis!

Onze deuren staan de gehele dag open en je hoeft niet te laten weten dat je langs komt, je kunt gewoon binnenlopen. Tot dan!

Bekijk onze vacatures!
Support