Skip to main content

Visiebepaler - Cloudwise Academy header trainingsaanbod

In deze workshop bepaal je samen met je schoolteam de koers voor je ICT-visie. Alle teamleden denken samen na over ICT-visie en -stellingen om antwoord te krijgen op de volgende vragen: Welke vorm van onderwijs past bij ons? Wat is onze visie op het middel ICT in het onderwijs? Welke digitale leermiddelen passen hierbij?

De workshop is gebaseerd op de visieversneller van Kennisnet en bestaat uit een aantal stappen waarbij werkvormen elkaar afwisselen. Hierdoor zijn alle teamleden actief betrokken en ontstaat er een gemeenschappelijk beeld. Na de workshop ligt er een stevige basis voor een ICT-beleidsplan in de vorm van concreet uitgewerkte ICT-doelen. Dit plan wordt door alle teamleden gedragen, waardoor de invoering en het opvolgen van de gemaakte afspraken een grote kans van slagen hebben.

Details
  • Tijdsduur: 1 dagdeel
  • Voor: bestuur, directie, ICT-coördinatoren, docenten
  • Maximaal 20 deelnemers
  • Locatie: bij jou op school
Tip!

Combineer de Visiebepaler met de ICT-vaardighedenscan. De ICT-vaardighedenscan is een middel om te meten hoe vaardig een team is op het gebied van ICT. De scanresultaten geven weer welke kennis en vaardigheden het team nog nodig heeft om de visie te kunnen verwezenlijken.

Vraag meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Support