fbpx Skip to main content

Cloudwise-Google-for-education
Wie controleert Google? Hoe veilig is Google for Education? Hoe werk je online op chromebooks? Iedereen die werkt in het onderwijs kan voor deze informatie terecht op de vernieuwde website van Google Edu Trust.

Minder uitzoekwerk voor ICT’ers

Groot voordeel ten opzichte van de vorige site: alle vragen en antwoorden zijn gerangschikt. Scholen die werken met Google for Education of van plan zijn over te stappen kunnen nu snel de informatie gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven of het beantwoorden van vragen van ouders. Dat scheelt je als ICT’er een hoop uitzoekwerk en maakt het werk makkelijker.

Hoe werkt Google for Education?

Edu Trust geeft antwoord op alle vragen over Google for Education. Je komt te weten dat leerlinggegevens en data geen eigendom van Google zijn, je veilig kunt werken met Google for Education en welke onafhankelijke partijen Google controleren. De website laat zien dat Google voldoet aan belangrijke privacywetgeving zoals Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA) en Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA). Je kunt als ICT’er bovendien op Edu Trust terecht voor de Google for Education training en het inschakelen van een expert.

Cloudwise helpt je natuurlijk ook graag om alle vervolgvragen te beantwoorden.

Leave a Reply

Support